Massage

Massage heeft een gunstige invloed op het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Het vermindert stress en stimuleert het geluksgevoel. Daarnaast verhoogt het je weerstand en vermindert het lichamelijke klachten. Het verbetert de doorbloeding en lymfe en helpt zo ook het lichaam te ontzuren. Het geeft je energie en verbetert de balans tussen body, mind & soul.

Massages: Ontspanningsmassage / Edelsteenmassage / Massage met aromatherapie / Warm waterkussen massage
Energetische massage: Aura – chakrahealing / Reiki

“If you don’t take care of your body, where are you going to live”

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook je geest zal zich ontspannen. Je bent even weg uit drukte van alledag. Een uurtje helemaal voor je zelf, een moment van rust. Een weldaad voor Body, Mind & Soul.

“Massage is not just a luxury. It’s a way to a healthier, happier life”

Edelsteen massage

Edelsteenmassage is een bijzonder aangename manier om te ervaren wat het helende en ontspannende effect is van zowel de massage met warme edelstenen als de etherische olieën. Edelstenen zijn met hun unieke energetische structuur en trilling in staat contact te maken met de energieën van de mens. Door hun eigen frequentie is een edelsteen in staat disharmonie in de mens om te vormen.  Door de harmoniserende uitwerking gaat de levensenergie weer door stromen. De weerstand van het lichaam verbeterd ener ontstaat ruimte voor mentale helderheid.

Aromatherapie & massage

Een ontspanningsmassage als ook de edelsteenmassage kan gecombineerd worden met aromatherapie. Met aromatherapie kan door de therapeutische werking van de olieën gewerkt worden op zowel fysieke als mentale klachten. Dit zorgt voor stimulering van je zelfgenezend vermogen en is een weldaad voor Body, Mind & Soul.

“Massage is not just a luxury. It’s a way to a healthier, happier life”

Warm waterkussenmassage

Bij een warmwaterkussen massage lig je op je rug op een met warm water gevuld kussen. Hierdoor kan ik even goed je rug masseren. Naast het effect van de massage heeft de warmte ook een weldadig effect op je spieren en op de ontspanning. Deze massage is erg geschikt als je het lastig vindt om op je buik te liggen en bijvoorbeeld bij zwangerschap.

Get in touch now

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend advies.