Koude blootstelling – Yoga, ademhaling en mindset

Kosten losse les 15,00

Wat is het?
Het is een training die bestaat uit een work-out en relaxatie waarbij je geniet van een koude dip in buitenwater in combinatie met yoga en ademhalingsoefeningen en wandelen /joggen.  Je gaat tijdens de training actief aan de slag zodat je je lichaamstemperatuur verhoogt, je spieren en je conditie traint. Dit gebeurt op diverse nivo’s van yoga maar ook door wandelen of rennen, altijd aangepast aan de deelnemer. Naast yoga asana’s worden er ademhalingstechnieken ingezet. We werken aan een actieve warming-up gevolgd door een inactieve cooling down ‘De Dip’. De dip is een passief onderdeel waarbij ervaren, ademhalen en ontspannen de sleutelwoorden zijn. Een dip in koud buiten water. Naar de dip volgt weer een wandel en yoga work-out in combinatie met ademhaling. Deze training geeft je een energie boost en haalt je uit je hoofd. We trainen naast onze spieren en conditie ook onze bloedsomloop, ademhalingssysteem en mindset.

Wat heb je nodig?
– Sportkleding waarin je makkelijk beweegt (yoga/wandelen/rennen) en jack of dergelijke voor buiten
– Badkleding
– Ondergoed en eventueel extra (droge)kleding voor erna
– Grote badhanddoek is fijn en eventueel een badjas
– Waterschoenen (op de dip plek liggen stenen in het water) of paar oude sneakers, blote voeten kan ook maar is een grotere uitdaging
– Afhankelijk van het weer handschoenen en hoofdbedekking
– Plastic tas voor je natte spullen 
– Paar extra schoenen en sokken is ook fijn. We wandelen/rennen soms door een natuurgebied waar het modderig en nat kan zijn.

Aansluitend soep, koffie en thee
Aanmelden: stuur een email naar info@yuheal.nl of bel Susan Derckx – Yuheal

*Indien je bent verhinderd voor een les laat dit dat uiterlijk 2 dagen van te voren weten. Anders wordt de les even goed in rekening gebracht. Indien sprake van een situatie waarin dit niet kon dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Vragen neem contact op met Susan: info@yuheal.nl

 

Datum

12 sep 2020
Expired!

Tijd

9:00 am - 11:00 am

Kosten

15,00
Yuheal - Susan Derckx

Organisator

Yuheal - Susan Derckx
Telefoon
0653449377
Email
info@yuheal.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.